x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga: Trebuie să câştigăm alegerile în 2016, iar semnalul se dă la locale

Blaga: Trebuie să câştigăm alegerile în 2016, iar semnalul se dă la locale

19 Sep 2015   •   23:50
Blaga: Trebuie să câştigăm alegerile în 2016, iar semnalul se dă la locale

Copreşedintele PNL Vasile Blaga le-a transmis peste 1.000 de aleşi locali liberali, reuniţi sâmbătă la Poiana Braşov, că alegerile de anul viitor trebuie câştigate, atenţionându-i totodată că va propune Consiliului Naţional al partidului să fie desfiinţate conducerile organizaţiilor care nu vor avea performanţă.

"Cei care conduc organizaţiile şi nu înţeleg că baza partidului sunt primarii, preşedinţii de Consilii Judeţene, consilierii locali şi judeţeni nu-şi merită funcţiile. Anul electoral care urmează este extrem de important. Ştim cu toţii, semnalul se dă la locale. Semnalul se dă în Bucureşti şi aşteptăm performanţă de la organizaţiile din Bucureşti. Semnalul se dă din capitalele istorice: la Iaşi, la Cluj, Timişoara, Craiova, Constanţa, de unde aşteptăm performanţe, cum aşteptăm performanţe de peste tot. Sigur, suntem un partid democratic, avem conduceri în toate judeţele, dar le-am spus şi vineri în Colegiul Director celor care conduc judeţele: nu vă desemnaţi candidaţii la masa verde, nu o fac nici eu, nici doamna Gorghiu, pentru că, să fie clar, voi propune în Consiliul Naţional al acestui partid ca să fie desfiinţate conducerile ultimelor 10 organizaţii ca performanţe. Noi trebuie să câştigăm alegerile", a subliniat copreşedintele PNL.

Blaga le-a spus totodată aleşilor locali ai PNL că are mare încredere în ei că vor ajuta partidul să găsească cei mai buni candidaţi. Potrivit acestuia, nu de candidaţi se duce lipsă, este nevoie de candidaţi care să câştige, nu doar pentru a umple listele.

Copreşedintele PNL şi-a exprimat convingerea că, aşa cum anul trecut partidul s-a bazat pe aleşii locali pentru alegerea preşedintelui României, aşa se va baza şi la alegerile din 2016.

"Dar, PSD-ul este un partid tare. Cine crede că este bătut înainte se înşală. PSD-ul nu a coborât sub 30% decât în 1996. Dar PSD-ul nu a arătat niciodată mai urât ca acum. Şi, de aceea, este şansa noastră să-l îngenunchem în anul electoral care urmează", a susţinut Vasile Blaga.  

Agerpres

×
Subiecte în articol: vasile blaga