x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Boc: A fost nevoie de câte un Tălmăcean să iasă să apere partidul

Boc: A fost nevoie de câte un Tălmăcean să iasă să apere partidul

14 Mai 2011   •   15:45
Boc: A fost nevoie de câte un Tălmăcean să iasă să apere partidul
Sursa foto: Karina Knapek/Jurnalul National
165441-.jpgEmil Boc a declarat, în faţa delegaţilor la Convenţia Naţională, că sunt colegi din BPN care nu au ieşit o singură dată la tv să apere partidul, pentru a nu-şi "şifona costumul".

"Din nefericire, au fost membri din BPN care n-au ieşit o singură dată la televizor să apere partidul. Şi a fost nevoie de câte un Tălmăcean să iasă. Au zis: vine congresul, să am eu costumul neşifonat şi au făcut foarte rău partidului", a spus Emil Boc.

"Dar acum vom avea o conducere legitimă a partidului. Fraţilor, cine e în conducerea partidului desemnat la congres ori se bate cu alianţa socialistă, ori face pasul în lateral şi pleacă din conducerea partidului", a adăugat Emil Boc.

În discursul său, Emil Boc a mai spus că forţa partidului stă în fiecare, că trebuie redate fiecărui membru de partid forţa şi valoarea pe care le merită şi că Monica Macovei este binevenită în partid.

"Un partid trebuie să fie vizionar. În toata viaţa mea politică am unit, nu am dezbinat. Am câştigat, nu am pierdut. Mergem pe mâna învingătorilor: PDL", a spus Boc, în încheierea discursului său.

×
Subiecte în articol: boc PDL talmacean