x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Boc a vizitat-o pe Ridzi la închisoare: Am vorbit despre familie şi cum o putem ajuta în aceste momente dificile

Boc a vizitat-o pe Ridzi la închisoare: Am vorbit despre familie şi cum o putem ajuta în aceste momente dificile

25 Feb 2015   •   15:25
Boc a vizitat-o pe Ridzi la închisoare: Am vorbit despre familie şi cum o putem ajuta în aceste momente dificile
Sursa foto: ziardecluj.ro

Vizită surpriză la penitenciarul Gherla. Fostul premier Emil Boc a venit să o vadă pe Monica Iacob Ridzi la închisoare. Surse din Penitenciarul Gherla susțin că Boc a vorbit cu Ridzi la secția exterioară a închisorii, în timpul programului legal de vizite.

Întrevederea lui Emil Boc cu fostul său ministru al Tineretului a durat o oră și jumătate, timp în care au discutat diverse probleme legate de sănătatea Monicăi Iacob Ridzi și despre familia sa.

„Am vizitat-o, marți, pe doamna Ridzi, la Secția exterioară din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, conform procedurilor legale, cu o cerere aprobată de conducere. Din nefericire, starea sănătății nu este foarte bună, nu este bună chiar deloc și sper să aibă șansa să își trateze sănătatea pentru că are nevoie de sprijin medical, este internată la infirmerie. Am stat în jur de o oră și jumătate în care am discutat aspecte, în special, de familie, de sănătate, de probleme, de relația cu familia și cu ce o putem ajuta în aceste momente mai dificile, dată fiind și situația sănătății și a familiei, în condițiile în care are doi copii mici”, a spus Emil Boc, într-o conferință de presă, potrivit Agerpres.

Emil Boc a mai menționat că Monica Iacob Ridzi are dreptul la patru vizite lunare și că a decis, de comun acord cu soțul acesteia, ca una dintre persoanele care o vizitează să fie el. Emil Boc a precizat că va face ceea ce îi va sta în putință pentru a ajuta o fostă colegă într-un moment dificil.

„Cu ce pot, uman, să ajut, voi face totdeauna pentru oricine și cu atât mai mult pentru un fost coleg din Guvern”, a adăugat el, menționând că nu i-a dus fostului ministru niciun pachet deoarece aceasta are dreptul la un singur colet pe lună, care i-a fost dus deja de familie.

El a mai precizat că Monica Iacob Ridzi urmează să facă o serie de analize mai amănunțite, dată fiind starea sa de sănătate.

Fostul ministru este încarcerată în perioada de carantină, după ce a fost condamnată definitiv la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu, privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Tineretului.

×