x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Boc: Cristi Preda a susţinut un alt candidat la Primăria Capitalei, altul decât cel nominalizat de PDL

Boc: Cristi Preda a susţinut un alt candidat la Primăria Capitalei, altul decât cel nominalizat de PDL

02 Apr 2012   •   19:12
Boc: Cristi Preda a susţinut un alt candidat la Primăria Capitalei, altul decât cel nominalizat de PDL

Presedintele PDL, Emil Boc a declarat, intr-o conferinta de presa, ca motivul excluderii din partid a europarlamentarului Cristian Preda este faptul ca acesta a decis sa sustina public un alt candidat la Primaria Capitalei, altul decat cel nominalizat de PDL. Potrivit lui Boc, decizia a fost luata cu 30 de voturi pentru, doua impotriva si o abtinere.

"Domnul Preda a decis sa sustina public un alt candidat la Primaria Capitalei, altul decat cel nominalizat de PDL. Decizia este ferma si categorica si s-a luat prin vot secret. Propunerea a venit din partea domnului Stefan Pirpiliu (liderul Organizatiei PDL Sector 5 -n.r.), secretar executiv, care a discutat impreuna cu alti colegi. Dar, atunci cand este de notorietate, cand un demnitar al unui partid sustine pe altcineva intr-o pozitie precum candidatura la Primaria Capitalei, atunci nu mai e nevoie de multe alte comentarii ", a spus Boc, care a precizat ca in PDL sunt numai intelectuali.

Emil Boc a mai anuntat ca Vasile Blaga a fost desemnat, de BPN al PDL, sa fie coordonatorul campaniei electorale a partidului pentru alegerile locale. Presedintele PDL a precizat ca, la fel ca in cazul tuturor campaniilor electorale precedente, Vasila Blaga va conduce si campania partidului pentru alegerile locale din acest an.

Fostul premier a mai spus ca PDL va sustine validarea conducerii ANI, "care este o institutie foarte importanta a statului de drept" si a precizat ca "este important sa avem o noua conducere legitima, care trebuie sa fie validata de Senat".

"Sper ca fortele politice din Romania sa inteleaga ca ANI este o institutie indispensabila Romaniei", a conchis Emil Boc.

×
Subiecte în articol: PDL emil boc cristian preda excludere