x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Boc despre Partidul Mişcarea Populară: Orice voce critică la adresa Puterii este binevenită

Boc despre Partidul Mişcarea Populară: Orice voce critică la adresa Puterii este binevenită

24 Iul 2013   •   14:27
Boc despre Partidul Mişcarea Populară: Orice voce critică la adresa Puterii este binevenită

Fostul premier Emil Boc afirmă că apariţia Partidului Mişcarea Populară este binevenită, fiind nevoie de "orice voce critică la adresa puterii", în condiţiile în care "USL este în plină fază de abuz de putere".

Întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, cum comentează demersul de înregistrare a Partidului Mişcarea Populară, Emil Boc a răspuns că orice partid care doreşte să fie un adversar al puterii este "binevenit" într-un sistem democratic.

"Orice voce critică la adresa Puterii şi orice partid care doreşte să fie un adversar al Puterii este binevenit într-un sistem democratic, pentru că orice putere care nu are limite tinde să abuzeze de putere. În acest moment, USL este în plină fază de abuz de putere, prin modul în care se comportă discreţionar în spaţiul public şi orice formaţiune este binevenită în critica la adresa puterii", a spus Boc, potrivit Mediafax.

Întrebat cum comentează faptul că liderii Partidului Mişcarea Populară au afirmat că formaţiunea este partenerul preşedintelui Traian Băsescu, Boc a spus că şeful statului nu este membru al niciunui partid politic.

"Preşedintele este preşedintele României, deocamdată, aşa încât nu este membru al niciunui partid politic. Faptul că sprijină proiectele de reformă a statului român, pe care şi guvernele PDL le-au susţinut, acest lucru eu îl salut", a mai spus Emil Boc.

Deputatul Eugen Tomac anunţa, marţi, că Partidul Mişcarea Populară, formaţiune pe care o conduce interimar, şi-a depus la Tribunal actele pentru înfiinţare, el prezentând, într-o conferinţă de presă, echipa de conducere precum şi sigla şi simbolul PMP, mărul.


×