x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Boc: Regret că sindicatele nu participă la dialog

Boc: Regret că sindicatele nu participă la dialog

17 Ian 2012   •   11:56

Premierul Emil Boc si-a exprimat regretul, marti, ca sindicatele nu participa la Consiliul National Tripartit pentru Dialog Social, afirmand ca spera ca acestea sa se prezinte la urmatoarea intalnire.

"Regret ca sindicatele nu participa la acest dialog. Este doar prima invitatie pe care am adresat-o dupa ce s-au declansat aceste proteste. Resursele de dialog sunt nelimitate. Nu au venit astazi, probabil ca vor veni la intalnirea urmatoare. Avem, insa, reprezentantii patronatelor cu care vom discuta astazi. Obiectivul acestei intalniri era sa facem impreuna, intr-un for institutional al statului, o analiza a situatiei economice si sociale", a afirmat Boc, potrivit Agerpres.

Seful Executivului a aratat ca la Consiliul National Tripartit se discuta modalitatile prin care in 2012 se vor crea locuri de munca.

"Nu vin astazi aici ca sa anunt mariri de pensii si salarii pentru ca economia nu ne permite acest lucru. Avem o stabilitate economica cu greu castigata de romani in acesti ani prin masuri dure", a mai spus Boc, care a mentionat ca nu exista riscul de neplata a obligatiilor sociale ale statului.

×
Subiecte în articol: sindicate boc dialog social