x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Boc respinge acuzaţiile de fraudă şi spune că Nicoară nu ştie să accepte înfrângerea

Boc respinge acuzaţiile de fraudă şi spune că Nicoară nu ştie să accepte înfrângerea

de Mediafax    |    11 Iun 2012   •   13:01
Boc respinge acuzaţiile de fraudă şi spune că Nicoară nu ştie să accepte înfrângerea

Candidatul PDL la Primaria Cluj-Napoca, fostul premier Emil Boc, respinge acuzatiile de frauda lansate de contracandidatul sau de la USL, Marius Nicoara, si afirma ca acesta nu stie sa accepte infrangerea intr-o competitie democratica.

Intr-un comunicat de presa transmis luni dupa-amiaza, Emil Boc spune ca regreta ca Marius Nicoara "recurge la astfel de arme nedemne si nepotrivite cu statutul unui candidat la Primaria Cluj-Napoca".

"Emil Boc respinge in totalitate acuzatiile lansate de candidatul USL, care nu au nimic de a face cu adevarul. Candidatul PDL regreta faptul ca domnul Nicoara recurge la astfel de arme nedemne si nepotrivite cu statutul unui candidat la Primaria municipiului Cluj-Napoca si, de asemenea, faptul ca domnia sa nu stie sa accepte cu demnitate infrangerea intr-o competitie democratica, preferand sa arunce cu acuzatii neintemeiate", se arata in documentul citat.

Candidatul USL la Primaria Cluj-Napoca, Marius Nicoara, a acuzat, luni, PDL si pe candidatul formatiunii, Emil Boc, de savarsirea de fraude la alegerile locale si a sesizat Biroul Electoral Municipal (BEM), cerand renumararea voturilor in 12 sectii de votare.

Duminica seara, exit poll-urile il indicau pe Marius Nicoara castigator al alegerilor pentru primaria Cluj-Napoca.

La alegerile locale din urma cu patru ani, Emil Boc castiga la Cluj cu peste 75 % la suta, fiind urmat de candidatul de atunci al UDMR, Laszlo Attila, care obtinuse sub 8 la suta.

×