x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Boc: Sunt singur împotriva tuturor!

Boc: Sunt singur împotriva tuturor!

05 Mai 2011   •   10:16
Boc: Sunt singur împotriva tuturor!
Sursa foto: Dragos Stoica /Jurnalul National
163891-.jpgAflat la Oradea, pentru a se întâlni cu conducerea PDL Bihor, în faţa căreia şi-a prezentat moţiunea cu care candidează la şefia PDL, Emil Boc i-a mulţumit preşedintelui organizaţiei judeţene a partidului, deputatul Ştefan Seremi, spunând că, deşi acesta şi-a anunţat sprijinul pentru candidatura lui Vasile Blaga, i-a asigurat, totuşi, condiţii pentru a-şi susţine moţiunea.

Liderul PDL a afirmat că el nu candidează împotriva niciunui coleg din partid, dar constată că este "singur împotriva tuturor" şi şi-a exprimat convingerea că va câştiga "împreună cu partidul" pentru ca acesta să continue guvernarea după 2012 alături de actualii parteneri de coaliţie.

"Vorbind despre moţiune, eu am spus de fiecare dată pe unde am fost în ţară că eu nu candidez împotriva nimănui. Eu candidez pentru ca partidul să modernizeze România, iar în 2012 să continuăm guvernarea alături de actualii parteneri de coaliţie. Văd însă că, la fel ca până acum, sunt singur împotriva tuturor, adică am împotriva mea presa, mogulii şi liderii opoziţiei. Dar acesta este PDL-ul, întotdeauna trebuie să se bată cu toţi ceilalţi, şi aşa cum am câştigat împreună cu partidul celelalte bătălii, tot aşa le vom câştiga şi pe cele viitoare", a spus Emil Boc.

×
Subiecte în articol: politica PDL emil boc