x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Bogdan Chireac, despre schimbarea guvernului: "Dacă doamna Dăncilă(...) consideră că va rămâne prim-ministru, cred că se înşală"

Bogdan Chireac, despre schimbarea guvernului: "Dacă doamna Dăncilă(...) consideră că va rămâne prim-ministru, cred că se înşală"

23 Mai 2019   •   13:57
Bogdan Chireac, despre schimbarea guvernului: "Dacă doamna Dăncilă(...) consideră că va rămâne prim-ministru, cred că se înşală"

Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, analistul politic Bogdan Chirieac a comentat posibilitatea schimbării guvernului imediat după alegerile europarlamentare din 26 mai. 

Potrivit lui Chirieac, totul depinde de sentinţa pe care o vor da judecătorii de la Înalta Curte în cazul lui Liviu Dragnea pe 27 mai.

"Sper că statul subteran nu va transforma completul de cinci judecători  într-un pluton de execuţie. Dacă pe 27 mai există nu un complet de judecători, ci un complet de execuţie, da, săptămâna viitoare pică guvernul. Dacă doamna Dăncilă, care a cedat farmecelor statului subteran, cântecelor de sirenă ale statului subteran, consideră că va rămâne prim-ministru, cred că se înşală", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3 în emisiunea Oanei Zamfir. 

 

×