x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Bursa zvonurilor. Lista cu propunerile PSD pentru viitorul premier

Bursa zvonurilor. Lista cu propunerile PSD pentru viitorul premier

21 Dec 2016   •   10:04
Bursa zvonurilor. Lista cu propunerile PSD pentru viitorul premier
Șeful Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a primit împuternicirea să anunțe politicianul propus pentru funcția de prim-ministru, abia la consultările de la Cotroceni, de astăzi, de la ora 11:00, unde va merge alături de ALDE.
 
 
Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a aflat, marți seară, la o întâlnire secretă cu câțiva membri de partid, printre care s-ar afla și viitorul premier propus și susținut de coaliția de guvernare PSD-ALDE.
 
 
Vasile Dîncu este noua varianta de premier a PSD-ALDE, apărută în presă, pe surse politice, potrivit dcnews.ro.

Dar până la el, ieri, se vehicula numele lui Florin Georgescu, prim-viceguvernatorul Băncii Naționale Române (BNR), potrivit unor surse oficiale, citate de news.ro.
 
 
Pe lista scurtă, au mai existat si nume precum Mihai Fifor, preşedintele Consiliului Naţional al PSD şi unul dintre apropiaţii preşedintelui partidului, Liviu Dragnea, sau Marius Nica, fost ministru al Fondurilor Europene, dar și Sorin Grindeanu, șeful Consiliului Județean Timiș și fost ministru al Telecomunicațiilor, ori Liviu Voinea, membru al Consiliului de administraţie şi viceguvernator BNR.
Evident, după câștigarea categorică a alegerilor parlamentare, bursa zvonurilor îl dădea drep prim-ministru chiar pe Liviu Dragnea, dar afirmațiile președintelui Klaus Iohannis, care a afirmat anterior că nu va accepta un premier cu probleme penale, se pare că l-a determinat pe șeful PSD să facă pasul înapoi și să ofere o soluție acceptată de ambele părți.

×
Subiecte în articol: lista psd premier prim-ministru ALDE