x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Călin Popescu-Tăriceanu, despre USR: Partidul antisistem văd că s-a integrat. Fiecare vrea maşină cu şofer şi birou

Călin Popescu-Tăriceanu, despre USR: Partidul antisistem văd că s-a integrat. Fiecare vrea maşină cu şofer şi birou

28 Dec 2016   •   15:35
Călin Popescu-Tăriceanu, despre USR: Partidul antisistem văd că s-a integrat. Fiecare vrea maşină cu şofer şi birou

Uniunea Salvaţi România (USR) a făcut o solicitare la secretariatul general pentru ca fiecare senator al partidului să beneficieze de maşină cu şofer şi un birou, a declarat, miercuri, preşedintele forului legislativ, Călin Popescu-Tăriceanu.

Întrebat despre anunţul USR că va ataca la Curtea Constituţională legea privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, Tăriceanu a spus: "Mă bucur, e dreptul lor, foarte bine. E foarte bine. Mă bucur că USR are şi preocupări din acestea pentru că ieri am aflat că preocuparea principală a USR era ca fiecare membru din Senat să capete un birou şi o maşină cu şofer".

Tăriceanu a adăugat că USR a făcut o solicitare în acest sens la Secretariatul general al Senatului.

"Partidul antisistem văd că s-a integrat. Vorbeau de privilegii, de nu ştiu ce la Parlament. Fiecare vrea maşină cu şofer şi birou. Foarte interesant mi se pare. La Secretariatul general al Senatului au făcut solicitarea", a menţionat el, citează antena3.ro.

×
Subiecte în articol: calin popescu tariceanu usr senat