x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Călin Popescu Tăriceanu, nemulţumit de raportul SPP în cazul Băsescu - Bercea

Călin Popescu Tăriceanu, nemulţumit de raportul SPP în cazul Băsescu - Bercea

03 Iul 2014   •   14:32
Călin Popescu Tăriceanu, nemulţumit de raportul SPP în cazul Băsescu - Bercea

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, la finalul şedinţei Biroului Permanent, că membrii Comisiei pentru Apărare din Senat s-au mulţumit cu foarte puţin în ceea ce priveşte raportul SPP privind cazul Băsescu - Bercea.

"Domnul Dobriţoiu (preşedintele Comisiei de apărare din Senat n.r.) ne-a spus că este concis şi clar (raportul de la SPP n.r.). O fi pentru domnia sa. Ce rezultă din acest raport este că SPP nu l-a informat pe preşedinte cu privire la ameninţări fizice la adresa persoanei sale sau a celor care prin lege sunt vizaţi de protecţia SPP. Interesant ar fi fost de văzut dacă rapoartele care au fost transmise preşedintelui nu au conţinut referiri la faptul că Anghel, acea interesantă poreclă de Bercea, nu face parte din lumea interlopă. Eu cred că probabil aceste rapoarte ar fi trebuit să semnaleze şi apartenenţa acestor indivizi la ceea ce numim lumea interlopă şi acţiunile ilegale", a spus Tăriceanu.

Preşedintele Senatului a precizat că raportul Comisiei pentru apărare va fi transmis tuturor senatorilor. "Comisia s-a mulţumit cu foarte puţin şi mi se pare că este o lacună din partea Comisiei să procedeze atât de superficial", a mai spus Tăriceanu.

×