x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Campanie electorală cu mături, sape şi parasolare

Campanie electorală cu mături, sape şi parasolare

22 Mai 2009   •   00:00
Campanie electorală cu mături, sape şi parasolare

PSD Cluj va împărţi alegătorilor, în cadrul campaniei electorale pentru Parlamentul European, mii de mături, sape şi parasolare cu mesaje social-democrate, precum "Facem curăţenie" sau "Muncim împreună".

Preşedintele interimar al PSD Cluj, Valentin Cuibus, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că noile "produse" au fost lansate de filială pentru a înlocui obişnuitele pixuri şi brichete.

"Produsele din campania electorală aparţin PSD Cluj. Am considerat util să ieşim cu altceva în campania electorală, nu numai cu pixuri şi brichete. Avem câteva mii de astfel de materiale electorale, care vor fi împărţite oamenilor", a spus Cuibus, citat de Mediafax.

Potrivit acestuia, sapa are lipit mesajul "Muncim împreună", în sensul că PSD Cluj îi va ajuta pe alegătorii din mediul rural să scrie proiecte pentru atragerea de fonduri europene pentru agricultură, iar pe mături va scrie "Facem curăţenie".

"Este vorba despre o curăţenie morală pe care vrem să o începem în întreaga clasă politică la nivelul judeţului Cluj. Cred că putem să venim cu oameni noi şi am demonstrat acest lucru prin persoanele promovate în fruntea serviciilor deconcentrate la nivel judeţean. Vrem să readucem PSD Cluj în cu totul altă poziţie şi să câştigăm Primăria şi Consiliul Judeţean", a precizat Cuibus.

PSD Cluj va împărţi, în intersecţiile municipiilor din judeţ, şi parasolare din carton, cu mesajul "Cu ei v-aţi ars, noi vă protejăm".

"Textul este foarte actual la nivelul judeţului Cluj în acest moment, «Cu ei v-aţi ars, noi vă protejăm». Chiar vrem să îi protejăm pe cetăţeni împotriva abuzurilor din administraţia locală a judeţului", a susţinut preşdintele PSD Cluj.

De asemenea, filiala judeţeană Cluj a PSD va împărţi şi cuburi din carton, înscripţionate cu mesaje de culoare roşie, de mici şi mari dimensiuni.

"Cubul este simbolul Partidului Socialist European (PSE) şi are, pe cele şase laturi, principiile cele mai importante ale campaniei, privind oamenii, relansarea economiei, egalitatea de şanse, mediul sănătos. Vom pune cuburi mari în oraşe şi municipii, precum şi cuburi mici, cu un calendar, care vor fi împărţite oamenilor pe stradă", a arătat Valentin Cuibus.

El a spus că speră ca aceste elemente de campanie să fie preluate şi de alte filiale, şi chiar de conducerea centrală a partidului. (V.A.)

×
Subiecte în articol: politic cluj psd