x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Când se vor despărţi "normal" PSD şi PNL. Declaraţia lui Victor Ponta

Când se vor despărţi "normal" PSD şi PNL. Declaraţia lui Victor Ponta

09 Mar 2013   •   08:26
Când se vor despărţi "normal" PSD şi PNL. Declaraţia lui Victor Ponta
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri seară, la România TV, că în USL nu există deocamdată nemulţumiri care să pună PSD şi PNL în conflict şi că liderul liberal Crin Antonescu nu l-a lăsat niciodată singur în faţa responsabilităţilor guvernării. Cu toate acestea, lupta dintre cele două formaţiuni ar putea începe în 2016, după ce Crin Antonescu va câştiga preşedinţia - a spus Victor Ponta.

Potrivit premierului, trecerea lui Mihai Stănişoară la liberi confirmă faptul că PNL încearcă să se transforme în partidul dominant pe eşichierul de centru-dreapta, în condiţiile în care PSD va reprezenta forţa de centru-stânga.

"Cred că e foarte posibil şi normal ca în 2016, când Crin Antonescu va fi preşedintele României, să avem într-adevăr un sistem bipolar cu un mare partid de centru-stânga şi un mare partid de centru-dreapta. PNL vrea să câştige supremaţia şi aşa se poate explica şi transferul lui Stănişoară. Dacă în 2016, cu Crin preşedinte, se va lupta PSD cu PNL e foarte bine şi o să-mi doresc să câştige PSD, dar nu cred că va fi ceva rău dacă va câştiga PNL. Nu mă simt în niciun fel ameninţat. Dacă lucrurile merg bine o să câştigăm şi unii şi alţii, dacă lucrurile merg prost o să plătim şi unii şi alţii", a afirmat Victor Ponta.

×
Subiecte în articol: USL psd pnl Victor Ponta crin antonescu