x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Candidat-surpriză la Primăria Capitalei! A fost implicat în campaniile electorale ale lui Oprescu şi Iohannis

Candidat-surpriză la Primăria Capitalei! A fost implicat în campaniile electorale ale lui Oprescu şi Iohannis

12 Ian 2016   •   17:09
Candidat-surpriză la Primăria Capitalei! A fost implicat în campaniile electorale ale lui Oprescu şi Iohannis
Sursa foto: Adrian Thess / antena3.ro

“Cred că este momentul să fac pasul în faţă, să ies din umbră, unde am sprijinit victoriile altora, şi să lupt pentru propria mea victorie”, a declarat cel mai nou candidat la Primăria Capitalei.

Fost consilier prezidenţial, om de afaceri şi strateg al câtorva campanii electorale, Adrian Thiess a confirmat, pentru Q Magazine, că va candida la Primăria Capitalei.

Întrebat fiind despre posibilii contracandidați, omul de afaceri spune: "Nicuşor Dan este o creaţie a fostului PDL şi  abia îmi doresc o confruntare televizată cu acesta, însă cred că o va refuza. Eu aşa aş face în locul lui! Elena Udrea ne-ar putea povesti mai multe despre procesele intentate de Nicuşor Dan şi retrase ulterior. Cristian Buşoi este prietenul meu. L-am anunţat asta seară despre intenţia mea de a candida şi sper să rămânem prieteni ”.

Cât despre obiectivele sale pe care le va urmări pentru Primăria Capitalei, Adrian Thiess spune că "un an de mandat al meu, nu se va compara cu niciun mandat integral al oricăruia dintre primarii de până acum. Prefer totuşi să nu vorbesc despre obiective, ci să fac lucruri!".

 
Thiess a coordonat campania electorală a lui Sorin Oprescu, la primul mandat, dar a colaborat lşi cu Klaus Iohannis. “Sorin Oprescu a fost cea mai mare dezamăgire nu doar a mea, ci a tuturor oamenilor care l-au sprijinit. Într-un fel, şi eşecul lui în administraţia locală m-a determinat să candidez",  a declarat Thiess.

Thiess a fost elevul lui Klaus Iohannis, la Sibiu, în timpul liceului. De altfel, Thiess a fost un apropiat al staff-ului de campanie al lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din 2014.

×