x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Candidatura - Crin Antonescu, vice politic al PNL

Candidatura - Crin Antonescu, vice politic al PNL

de Monica Iordache Apostol    |    09 Ian 2007   •   00:00

Liberalii au impartit ieri atributiile viitorilor vicepresedinti de nivel national ai partidului si, neoficial, oamenii care ar trebui sa ocupe aceste functii. Comitetul Executiv a decis ca PNL va avea cate un vicepresedinte pentru urmatoarele domenii: politic, relatia cu mediul de afaceri, relatii internationale, afaceri europene, imagine, relatii institutionale si relatii cu societatea civila.

Neoficial, este vehiculat numele lui Crin Antonescu pentru postul de vicepresedinte politic, cel al lui Varujan Vosganian pentru mediul de afaceri si al lui Ludovic Orban pentru probleme de imagine. Dupa ce ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, si-a anuntat intentia de a candida la postul de vice pentru relatii internationale, urmand sa se bata cu Teodor Melescanu, liberalii au gasit solutia de a elimina competitia: au creat si un post de vicepresedinte pentru afaceri europene. Desi era asteptat ieri sa-si depuna candidatura, ministrul Ungureanu nu a fost prezent la sedinta, fiind plecat din tara.

CANDIDATI. Pentru cele opt posturi de vicepresedinti regionali vor candida cel mai probabil Romeo Stavarache pentru Moldova, Puiu Hasotti sau Victor Dobre pentru Dobrogea, Marius Nicoara sau Cornel Popa pentru Nord-Vest, Dan Radu Rusanu pentru Vest, Adrian Miutescu pentru Sud, Eugen Nicolaescu pentru Centru si Mihai Voicu pentru Oltenia. Cat priveste zona Bucurestiului, probabil ca vicepresedinte va fi unul din presedintii filialelor de sector, cele mai multe sanse avandu-le Vlad Moisescu. Atributiile decise de CEx au fost aprobate si de Delegatia Permanenta a PNL.

×
Subiecte în articol: politic