x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Carmen Avram, replică acidă după respingerea lui Sylvie Goulard: „Doar dl. Cioloş şi grupul său, Renew, n-au o problemă: dacă şefu' a zis că e nevinovată”

Carmen Avram, replică acidă după respingerea lui Sylvie Goulard: „Doar dl. Cioloş şi grupul său, Renew, n-au o problemă: dacă şefu' a zis că e nevinovată”

03 Oct 2019   •   16:00
Carmen Avram, replică acidă după respingerea lui Sylvie Goulard: „Doar dl. Cioloş şi grupul său, Renew, n-au o problemă: dacă şefu' a zis că e nevinovată”

Eurodeputatul Carmen Avram a oferit câteva replici acide pe o reţea de socializare după ce Sylvie Goulard, candidata Franţei la funcţia de comisar European, a fost respinsă.

"Sylvie Goulard, candidata Franței, pe care dl. Dacian Cioloş a fost instruit de la Paris s-o declare nevinovată, a ieşit ieri frântă şi înfrântă din audierile pentru comisar al pieței interne, industriei şi apărării.

Acolo, în sală, decizia "judecătorului" n-a făcut nici doi eurocenți: suspiciunea de angajări fictive în Parlamentul European, cei 45.000 euro pe care a trebuit să-i returneze, salariul de 12.000 euro pe care l-a primit, 3 ani, de la o organizație americană, în timp ce era europarlamentar, şi ancheta la care este supusă în Franța au făcut parte din tirul de întrebări cu care a fost mitraliată "nevinovata".

Ba chiar, s-a vorbit de dublu standard, cu referire la candidatii român şi ungar. Se spune că Goulard va fi respinsă. Doar dl. Cioloş şi grupul său, Renew, n-au o problemă: dacă şefu' a zis că e nevinovată, atunci e. Quelle horreur!", a scris Carmen Avram pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: carmen avram