x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Carmen Dan: MAI va fi întotdeauna un minister cu uşile deschise, un minister transparent

Carmen Dan: MAI va fi întotdeauna un minister cu uşile deschise, un minister transparent

14 Ian 2017   •   12:20
Carmen Dan: MAI va fi întotdeauna un minister cu uşile deschise, un minister transparent

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, le-a mulţumit, sâmbătă, celor implicaţi în gestionarea situaţiilor create de vremea nefavorabilă, punctând că MAI este un minister "cu uşile deschise" şi "transparent" şi încurajându-i pe lucrătorii din structurile de intervenţie să comunice problemele pe care le întâmpină. 

"Eu vă asigur că Ministerul de Interne va fi întotdeauna un minister cu uşile deschise, un minister transparent, care va recepţiona şi va încerca să găsească soluţii la mesajele dumneavoastră", a spus Carmen Dan, în discursul susţinut la învestirea noului prefect al judeţului Prahova, Mădălina Lupea. 

Ulterior, ministrul Afacerilor Interne a arătat, într-o declaraţie de presă, că îşi doreşte ca lucrătorii MAI să ştie că la nivelul conducerii MAI vor găsi deschidere către dialog şi găsirea de soluţii pentru problemele pe care aceştia le au. 

"Îmi doresc tare mult ca lucrătorii mei să ştie că sunt deschisă să le recepţionez mesajele. Sunt probleme în minister, sunt probleme în rândul oamenilor care sunt în stradă, care sunt alături de cetăţeni în fiecare zi şi asigură ordinea publică şi vreau să ştie că întotdeauna vor fi auziţi şi că nu o să ţin cont şi nu o să ascult doar părerile celor care îi comandă, ci am deschiderea şi înţelegerea să îi ascult şi pe ei", a punctat Carmen Dan. 

După ceremonia de învestire, ministrul Afacerilor Interne a mers la structurile judeţene ale Poliţiei, Jandarmeriei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă pentru a da mâna cu lucrătorii acestora şi pentru a le mulţumi pentru activitatea pe care o prestează. 

"Mi se pare firesc, e un gest de normalitate, nu consider că este ceva deosebit. (...) Era absolut firesc să dau mâna cu băieţii de la Pompieri, SMURD, de la Jandarmerie şi de la Poliţie, cu cei de la Circulaţie care au grijă în fiecare săptămână să degajeze drumul spre munte şi cetăţenii să se poată deplasa în condiţii de siguranţă şi să le mulţumesc personal pentru efortul pe care l-au făcut", a afirmat ministrul, după vizita la ISU Prahova. 

Din punctul său de vedere, ultimele fenomene meteorologice au fost bine gestionate, Carmen Dan apreciind că structurile de intervenţie au acţionat "ireproşabil", citează Agerpres.

×