x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cătălin Ivan (PSD): "Raportul MCV a fost politizat de emisarii lui Băsescu la Bruxelles"

Cătălin Ivan (PSD): "Raportul MCV a fost politizat de emisarii lui Băsescu la Bruxelles"

03 Feb 2013   •   15:57
Cătălin Ivan (PSD): "Raportul MCV a fost politizat de emisarii lui Băsescu la Bruxelles"

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a declarat duminică, după discursul şefului statului, că raportul MCV a fost profund politizat de "emisarii lui Traian Băsescu la Bruxelles", iar declaraţiile preşedintelui privind raportul MCV arată "obsesiile" acestuia. 

 
"Ce spunea doamna Hăineală la CSM apare aproape cu punct şi virgulă în raport. Declaraţii făcute de Traian Băsescu, de Monica Macovei, de Hăineală şi de alţii ca ei apar în acest raport. Este un raport foarte slab, profund politizat pe alocuri. Discuţia pe baza raportului este, de asemenea, politizată pentru că un raport politic nu poate fi discutat tehnic", a declarat, conform Mediafax, Ivan, în replică la declaraţiile făcute duminică de către preşedintele Traian Băsescu.
    
"Este vorba despre obsesiile lui Traian Băsescu, lupta obsesivă a lui Traian Băsescu cu mogulii imaginari, mogulii răi, nu mogulii buni, de data aceasta este vorba de Ghiţă şi de Voiculescu, obsesia lui Traian Băsescu legată de referendumul din vară şi de cele 7,4 milioane de voturi împotrivă şi de lovitura de stat pe care numai Traian Băsescu şi Monica Macovei au văzut-o şi, în al treilea rând, ar mai fi vorba despre grija obsesivă a lui Traian Băsescu faţă de instituţiile care l-au servit de-a lungul acestor ani foarte bine - ANI, DNA, CSM şi anumiţi procurori", a mai spus Ivan.
    
Purtătorul de cuvânt al PSD a arătat că Traian Băsescu nu înţelege faptul că el nu mai are căderea să vorbească în numele românilor din moment ce aceştia i-au spus să plece acasă, că ocupă abuziv funcţia de preşedinte şi ar trebui să se abţină să mai vorbească în numele românilor, despre interesul naţional.
    
"Dacă discutăm despre îngrădirea libertăţii presei, despre încălcarea unor legi în vigoare doar pentru a-i fi mai bine lui Traian Băsescu, putem discuta oricum, dar tehnic nu", a conchis Cătălin Ivan.

×
Subiecte în articol: catalin ivan raport mcv basescu