x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cazare 2007 pentru deputati - 303 lei apartamentul pe zi, fara taxe

Cazare 2007 pentru deputati - 303 lei apartamentul pe zi, fara taxe

12 Dec 2006   •   00:00

Pentru deputatii care nu au domiciliul in Bucuresti, Camera Deputatilor va achita in 2007 hotelurilor 303 lei/zi pentru un apartament, 116 lei/zi pentru o camera cu un pat si 223 lei/zi pentru o camera dubla (in regim single), tarife care nu includ insa TVA si taxa hoteliera. Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat ieri cazarea deputatilor, pentru anul 2007, la hotelurile Turism si Monte-Nelly.

NEGOCIERI. Reprezentanti ai Camerei Deputatilor au analizat, impreuna cu Consiliul de Administratie al SC Bucuresti Turism SA si SC Monte-Nelly Hotel SRL, posibilitatea incheierii contractului de cazare a parlamentarilor pe anul 2007. Negocierile purtate au avut ca baza solicitarile facute de comisia de negociere a Camerei Deputatilor, de mentinere a tarifelor de cazare la nivelul anului 2006.

Potrivit prevederilor legii, deputatilor care nu au domiciliul in Bucuresti li se asigura, pe durata mandatului, cazare gratuita sau, la alegere, in cazul in care nu beneficiaza de cazare gratuita, li se acorda, pe noapte, pe baza de declaratie pe propria raspundere, 70% din tariful minim practicat de unitatile hoteliere.

×
Subiecte în articol: politic