x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce le recomandă Udrea "celor care s-au aprins" cu privire la candidatul PMP la prezidenţiale

Ce le recomandă Udrea "celor care s-au aprins" cu privire la candidatul PMP la prezidenţiale

14 Aug 2014   •   09:50
Ce le recomandă Udrea "celor care s-au aprins" cu privire la candidatul PMP la prezidenţiale

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea, recomandă celor care s-au 'aprins' cu privire la candidatul PMP la prezidenţiale să se calmeze puţin.

"Pentru unii a candida la Preşedinţia României este echivalent cu a ocupa deja fotoliul de preşedinte. Deci, ar rămâne doar să fii suficient de abil pentru a fi tu cel care candidează, în rest lucrurile sunt rezolvate. De aici patima lor faţă de cine să fie candidatul. Nu, a candida la Preşedinţia României, în mod serios, este un proiect greu de dus: efort fizic uriaş, expunere totală în faţa atacurilor celor mai murdare şi nedrepte, bani cheltuiţi, riscul de a-ţi încheia cariera politică etc. Dar poţi totuşi să vrei să o faci pentru că te consideri cel mai potrivit preşedinte pentru ţară, din dorinţa de a atinge acest maxim al luptei politice, din orgoliu sau din datorie faţă de un proiect... mai ales când eşti liderul lui etc. Recomand deci celor care s-au aprins cu privire la candidatul PMP să se calmeze puţin...", scrie preşedintele Partidului Mişcarea Populară pe pagina sa de Facebook.

Conducerea PMP a convocat pentru data de 19 august o şedinţă a Colegiului Director al partidului în cadrul căreia ar urma să se ia în discuţie păstrarea propunerii privind candidatura lui Cristian Diaconescu la alegerile prezidenţiale sau înlocuirea acesteia cu o altă propunere, cel mai probabil, a Elenei Udrea.

×