x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce propunere are Elena Udrea pentru functia de premier

Ce propunere are Elena Udrea pentru functia de premier

04 Noi 2015   •   16:50
Ce propunere are Elena Udrea pentru functia de premier
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Elena Udrea considera ca Dacian Cioloș este cea mai bună variantă de premier după demisia lui Victor Ponta. Fostul Comisar European pentru Agricultură este potrivit pentru funcția de premier pentru că „împacă și capra și varza”, considera fostul ministru al Turismului.

„Ciolos, cea mai buna variantă...

Se caută Prim-Ministru! Liderii PNL-ului lui Iohannis se văd ei în această funcție, „strada” care a determinat demisia Cabinetului Ponta vrea altceva decât tot figuri vechi de politicieni compromiși. Așa că se vehiculează varianta Cioloș, fost ministru al Agriculturii în Guvernul Tăriceanu și fost Comisar European pentru Agricultura, independent, susținut de PPE la propunerea lui Traian Băsescu. Buuun!

De ce nu mai este astăzi comisar european din partea României? Pentru că în discuția în vederea renominalizării cu Jean Claude Juncker, noul Președinte al Comisiei Europene,(din rândul popularilor)având deja din nou sprijinul lui Traian Băsescu, Cioloș a spus că este gata să se înscrie la socialiști, dacă postul agriculturii revenea acestora. Independentul Cioloș era gata să devină socialist doar ca să își mențină funcția!

De ce este deci, o variantă potrivită? Pentru că împacă și capra și varza. Adică și nevoia unei figuri mai puțin cunoscute și cu un aer de profesionist (ceea ce chiar este) și condiția să fie totuși pe placul clasei politice, adică bine cu toată lumea!”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea