x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce soluție propune Elena Udrea pentru TVR

Ce soluție propune Elena Udrea pentru TVR

16 Sep 2015   •   22:32
Ce soluție propune Elena Udrea pentru TVR

”Epopeea dezastrului TVR este in plina desfasurare. Astazi, comisiile parlamentare de cultura reunite au respins Raportul CA al TVR ceea ce inseamna demiterea intregului Consiliu si a actualului presedinte al televiziunii, Stelian Tanase.
Dupa Revolutie, televiziunea publica a suportat si ea adaptarea la democratie. Evident, la democratia noastra originala. Interesul politic de a o controla, a facut ca la conducerea ei sa se succeada tot felul de sinecuristi pusi de partidele la putere, cu rolul clar de a promova pe cei ce i-au numit si de a ataca opozitia, cei mai multi neavand nicio treaba ori vreun talent in management. Au sifonat banii publici, au prabusit ratingul, au pierdut contracte de difuzare a unor evenimente importante etc. Adica au facut praf TVR-ul! Acum, cand aproape nici nu mai respira, asistam la un alt moment in care se pune mana pe televiziune, de catre PSD, Stelian Tanase fiind sustinut de liberali.
Credeti ca va gasi Dragnea solutia de salvare a TVR-ului, pe care nu au gasit-o politicienii ultimilor 26 de ani??? Eu cred ca doar se pregatesc sa aiba controlul in anul electoral care vine.
Solutia clar nu este numirile politice. Solutia trebuie sa fie management profesionist privat angajat cu target de a salva Televiziunea Romana si de a o reda telespectatorilor care mai si platesc abonamentul obligatoriu!
Cu alte cuvinte, este momentul sa luati mana de pe TVR, dragi colegi politicieni!
P.S. Vorbesc de toate partidele si toate guvernarile, chiar si acelea din care am facut parte. Si da, atunci mi se parea ca asa merge bine treaba. Trebuie sa raman consecventa in eroare? Eu cred ca mai bine mai tarziu decat niciodata... ”, scrie Elena Udrea într-o postare pe Facebook

×
Subiecte în articol: Elena Udrea tvr