x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce spune Dragnea despre posibila suspendare a lui Iohannis

Ce spune Dragnea despre posibila suspendare a lui Iohannis

22 Aug 2018   •   08:36
Ce spune Dragnea despre posibila suspendare a lui Iohannis

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că îşi doreşte suspendarea şefului statului, Klaus Iohannis, spre deosebire de Călin Popescu-Tăriceanu, care are o altă opinie şi a precizat că o susţine în continuare pe Viorica Dăncilă ca premier. 

 

Întrebat marţi seară la Antena 3 dacă vrea suspendarea lui Iohannis, Dragnea a spus: "Eu aş vrea. Să vedem dacă domnul Tăriceanu şi-a schimbat opinia. Eu în continuare o susţin fără niciun fel de ezitare pe Viorica Dăncilă şi o susţin din toate punctele de vedere. Şi ea a început să fie ţintă. Dar acest guvern, pe care ăştia vor să-l dea jos prin violenţă - că nu se vor opri, dar nici noi nu stăm cu mâinile în sân. Şi asta vreau să-i asigur pe toţi membrii de partid". 

El a infirmat varianta vehiculată în spaţiul public potrivit căreia PSD va propune numirea unui nou premier, Iohannis va respinge propunerea şi PSD va declanşa suspendarea şefului statului. "Dacă vrem să-l suspendăm, îl suspendăm, pur şi simplu", a spus Dragnea. 

Preşedintele PSD a precizat însă că o susţine în continuare "politic şi moral" pe Viorica Dăncilă ca premier. 

"Eu sunt foarte mulţumit de Viorica Dăncilă, pe care o sprijin nu numai politic, ci şi moral. Şi vorbim foarte, foarte des. (...) Oricine are nevoie de sprijin moral. Şi i-am spus-o şi i-o spun acum - şi politic şi moral. Pentru că trebuie să reziste şi va rezista. Nu este o femeie slabă. Este o femeie decentă, dar nu slabă", a adăugat Dragnea. AGERPRES

×