x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce spune Liviu Dragnea despre adversarii politici: Le este frică că am putea să reușim

Ce spune Liviu Dragnea despre adversarii politici: Le este frică că am putea să reușim

19 Apr 2019   •   16:20
Ce spune Liviu Dragnea despre adversarii politici: Le este frică că am putea să reușim

 Liviu Dragnea, liderul social-democraților a ținut un discurs în ceea ce privește adversarii politici, dar și programele pe care aceștia le-au realizat și planurile pe care Partidul Social Democrat le are incluse în program.

„M-am tot gândit în ultima perioadă ce îi mână pe acești adversari ai noștri, și eu cred că sunt și ai României. Cred că le este frică că am putea să reușim. Reușita noastră este reușita fiecărui român. Va avea condiții mai bune în spitale, condiții mai bune de locuit.

Sunt speriați că în fiecare zi ies la iveală toate abuzurile pe care le-au făcut în ultimii ani. Ar fi bine ca toți românii să se trezească și să vadă ce se întâmplă în această țară. Le este frică pentru că pensionarii din România ar putea înțelelege cine îi sprijină și cine le-a vrut să le taie pensiile”.

În ceea ce privește domeniul sănătății, liderul PSD a adăugat:

 Avem contractate 40 de RMN-uri pentru toate spitalele județene.Am mărit salariile medicilor, la un nivel apropiat cu cei din Europa.

Am alocat sume uriașe pentru sănătate, dar nu putem accepta ca în spitale să fie mizerie. Nu vrem să mai regăsim situația în care o persoană intră sănătoasă și va ieși bolnavă”. Antena 3

 

×
Subiecte în articol: liviu dragnea