x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce spune Liviu Pop despre schisoarea deschisă a Gabrielei Firea

Ce spune Liviu Pop despre schisoarea deschisă a Gabrielei Firea

07 Sep 2018   •   18:39
Ce spune Liviu Pop despre schisoarea deschisă a Gabrielei Firea

Senatorul social-democrat Liviu Pop a declarat, vineri, că primarul Capitalei, Gabriela Firea, care este şi preşedinte al PSD Ilfov şi interimar la PSD Bucureşti, trebuie să îşi spună opiniile în interiorul organismelor de conducere ale partidului. 

"Toate aceste lucruri trebuie exprimate în interiorul organismelor de conducere ale partidului. În CEx trebuie spuse lucrurile pe nume. În rest, totul trebuie să fie în sprijinul cetăţeanului, că suntem în administraţia locală, că suntem în cea centrală, că suntem în Parlament, oamenii ne-au votat pentru a le crea mult mai bine", a precizat pentru AGERPRES Liviu Pop, în legătură cu scrisoarea adresată de Gabriela Firea membrilor şi simpatizanţilor PSD. 

El este convins că Firea va spune mai multe lucruri decât a transmis în scrisoare la următoarea şedinţă a CExN. 

"Sunt convins că, dacă doamna primar al Capitalei, preşedinte al organizaţiei Ilfov ş interimar la Bucureşti, Gabriela Firea, are ceva de spus, în următoarea şedinţa a CEx-ului va spune mult mai multe decât a spus în scrisoare", a menţionat Pop. 

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a trimis vineri o scrisoare deschisă membrilor şi simpatizanţilor PSD, în care explică pe larg contextul afirmaţiilor sale din ultimele zile, precizând că nu se află într-un război cu liderul partidului, Liviu Dragnea, că nu urmăreşte scindarea sau slăbirea formaţiunii şi că nu va candida la alegerile prezidenţiale.

AGERPRES

×