x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce spune Mihai Tudose, după externarea din spital. Fostul premier descrie momentul în care a făcut infarct

Ce spune Mihai Tudose, după externarea din spital. Fostul premier descrie momentul în care a făcut infarct

04 Apr 2019   •   12:04
Ce spune Mihai Tudose, după externarea din spital. Fostul premier descrie momentul în care a făcut infarct
Sursa foto: Karina Knapek

Mihai Tudose a făcut mărturii despre momentul în care a suferit infarctul. Fostul premier susține că nu a văzut nicio lumină sau ceva în momentul în care și-a pierdut cunoștința și s-a trezit apoi în sirenele ambulanței.

„Da, eu îmi amintesc foarte bine cum în momentul când eu începusem să am o stare de rău, care nu avea nici o legătură cu inima, nu m-a durut inima, Nicu Bănicioiu s-a uitat la mine și a spus: "Mihai, tu cred că faci infarct sau cred că tu tocmai l-ai făcut!" Eu am protestat și am zis: Bă, Nicule mă doare sub stern așa, în capul pieptului. "Ok, tocmai faci un infarct!" Eu am început să protestez că nu e infarct, că... dar la care Nicu nu a mai stat la dialog cu mine pur și simplu a sunat la 112, dând și explicații despre diagnosticul pacientului, ceea ce a contat foarte mult. Am avut noroc și am mai spus-o și o repet. Uite că așa a vrut Dumnezeu, să mai am zile, așa a fost viața.

Cu privire la tunelul morții, cred ca e reclama falsa. Nu am vazut nici tunel, nici flori, nici lumini. Nu erau, dar… Nu m-au năpădit nici imagini din copilărie, nimic din toate astea, pur si simplu s-a stins lumina. Mi-am revenit in sunete de salvare"”, a spus Tudose, la Digi24.

Antena 3

×
Subiecte în articol: mihai tudose