x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce spune Victor Ponta despre faptul că Iohannis și Orban s-au întâlnit fără Raed Arafat: Nu înțeleg în ce lume trăim

Ce spune Victor Ponta despre faptul că Iohannis și Orban s-au întâlnit fără Raed Arafat: Nu înțeleg în ce lume trăim

24 Mar 2020   •   15:23
Ce spune Victor Ponta despre faptul că Iohannis și Orban s-au întâlnit fără Raed Arafat: Nu înțeleg în ce lume trăim

Victor Ponta vine cu critici dure după întâlnirea dintre președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban, care a avut loc fără Raed Arafat, scrie Antena3.

"E clar ca pentru PNL totul este doar interes politic de Partid - sunt atat de orbi incat nu inteleg ca acum nu mai este vorba de interes de partid - ci de supravietuirea noastra ca natie

În loc să pregateasca sistemul sanitar pentru Epidemie ei se ocupau de Alegeri Anticipate! In loc sa sprijine un Guvern de Uniune Nationala condus de un specialist cu autoritate - ei se ocupau sa il schimbe pe Citu cu Orban ( adica ciuma galbena cu holera galbena)!

Fac sedinte politice fara Raed Arafat si alti specialisti ca sa nu le “ia fata”!

Acopera dezastrul de la Spitalul Judetean Suceava pentru ca responsabil este Presedintele Consiliului Judetean - Flutur de la PNL ( daca era Presedinte de la alt Partid imediat luau masuri cu fanfara) !

Nu vor sa impuna restrictii dure ( ca in Franta, Italia, Spania si alte tari) ca sa nu piarda voturile celor din Diaspora veniti acasa!

Nu vor sa suspende plata ratelor la banci ca sa nu se supere niste investitori din afara Romaniei ! Nu vor sa ajute firmele romanesti ca sa le bage in faliment si sa fie cumparate pe degeaba!

Oamenii acestia chiar nu inteleg in ce lume traim! Si nu inteleg ca interesul lor meschin de Partid este impotriva interesului Romaniei!", scrie Ponta pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta