x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică CEARTĂ la TV. Preda: "V-aţi adus toată familia în politică". Sârbu: "Nu sunteţi potent în politică"

CEARTĂ la TV. Preda: "V-aţi adus toată familia în politică". Sârbu: "Nu sunteţi potent în politică"

01 Noi 2012   •   10:25
CEARTĂ la TV. Preda: "V-aţi adus toată familia în politică". Sârbu: "Nu sunteţi potent în politică"

Social-democratul Ilie Sârbu şi democrat-liberalul Cristian Preda (http://www.rtv.net/conflict-in-pdl--duelul-celor-doi-preda--sunt-prim-vicepresedinte-si-eu--puteti-pleca_48884.html) s-au atacat dur, în direct, la România TV. Preda l-a acuzat pe Sârbu că şi-a a dus "toată familia" în politică şi "a tras sfori pentru ginerele" Victor Ponta, iar pesedistul a ripostat spunându-i că n-ar fi fost în stare să ajungă în politică fără Băsescu şi că nu e "potent" pentru viaţa politică.

Cearta a început de la schimbul de replici dintre Preda şi Cristiana Anghel, învăţătoarea care a fost în greva foamei, care acum candidează la parlamentare din partea PC.

Cristian Preda a fost deranjat de reproşul Cristianei Anghel că acesta nu a scos nici un cuvânt la Bruxelles despre cazul ei când se afla în greva foamei. Pedelistul a răspuns, iritat, că el nu o cunoaşte, completând imediat că este vorba de "doamna aceea recuperată de domnul Voiculescu", scrie RTV.NET.

"În momentul în care dvs. spuneţi că nu ştiţi de mine... este un teatru ieftin", a replicat Anghel.

Contrele dintre cei doi au continuat pe subiectul unei noi suspendări a lui Traian Băsescu.

"Aşa cum doamna Udrea şi-a luat plovăr, cum spunea pensionara recuperată de Voiculescu, aşa şi domnul Voiculescu trebuia să intre cu ceva în campania electorală: nu şi-a luat plovăr, şi-a luat acest discurs", a înţepat-o Preda pe învăţătoare.

Află ce replici şi-au mai schimbat Cristian Preda, Ilie Sârbu şi Cristiana Anghel pe RTV.NET.

×
Subiecte în articol: tv politica cearta