x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cezar Preda: Udrea să iasă din duplicitate. Oamenilor nu le plac cei care sunt şi-n căruţă şi-n teleguţă

Cezar Preda: Udrea să iasă din duplicitate. Oamenilor nu le plac cei care sunt şi-n căruţă şi-n teleguţă

02 Aug 2013   •   13:01
Cezar Preda: Udrea să iasă din duplicitate. Oamenilor nu le plac cei care sunt şi-n căruţă şi-n teleguţă

Ţine de Elena Udrea să iasă din duplicitate şi să decidă dacă rămâne în PDL sau pleacă la Mişcarea Populară. O spune vicepreşedintele PDL, Cezar Preda, care nu ştie ce va face colega sa de partid, pentru că Udrea "nu este previzibilă în asemenea chestiuni".

Cezar Preda pune atitudinea critică a Elenei Udrea pe seama pierderii alegerilor interne: "Poziţionarea colegei mele vine şi dintr-o frustrare a pierderii alegerilor interne, unde a obţinut un rezultat foarte bun, dar eu am crezut că poate să depăşească şi cred în continuare că poate să depăşească acest lucru".

"De departe se vede că nu poate să urmărească cineva decât o agendă personală, nu mai există o agendă de ţară, mai ales în Opoziţie acum, lovind în propriul tău partid", crede vicepreşedintele formaţiunii democrat-liberale.
 
Cezar Preda speră că Udrea va ieşi din "duplicitate": "Dacă domnia sa iese din această duplicitate şi se poziţionează ori în interiorul Partidului Democrat Liberal şi adversarul principal este USL-ul sau se poziţionează în Mişcarea Populară şi atunci din când în când mai atacă şi partidul, poate-l mai rupe şi mai fac membri... este o problemă care ţine de domnia sa".

"Sincer să vă spun, eu nu pot să văd exact ce va face doamna Udrea, nu este previzibilă în asemenea chestiuni. Domnul preşedinte Traian Băsescu şi-a exprimat poziţia faţă de PDL, s-a despărţit, am înţeles că se va implica foarte mult în Mişcarea Populară. E foarte bine câteodată că apele se limpezesc, indiferent de ce se întâmplă, indiferent de ce susţinere are Partidul Democrat Liberal, de ce susţinere are Mişcarea Populară şi alte forţe de dreapta la electoratul român. Important este să se limpezească apele, pentru că oamenilor nu le plac duplicitarii, nu le plac cei care sunt şi-n căruţă şi-n teleguţă, sunt şi-aşa şi-aşa", apreciază Preda.

El speră "din tot sufletul ca aceste chestiuni să se stingă, dar aşa cum toată lumea ştie, depinde foarte mult şi de ceea ce vor să facă şi domnul preşedinte Traian Băsescu şi oamenii care l-au susţinut şi-l susţin din interiorul Mişcării Populare".

×