x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cine era bărbatul care s-a repezit la președintele Iohannis

Cine era bărbatul care s-a repezit la președintele Iohannis

21 Iun 2016   •   14:13
Cine era bărbatul care s-a repezit la președintele Iohannis

În timpul sosirii lui Klaus Iohannis la Primăria Sibiu un barbat s-a repezit spre el, având un plic în mână, însă acesta a fost oprit de SPP-isti.

Faur Isaia, cel care în 2000 l-a stropit cu cerneală pe fostul preşedinte Emil Constantinescu, i-a dat marţi un plic şefului statului Klaus Iohannis, reproşându-i faptul că, deşi a depus un memoriu la Cotroceni în urma cu un an, nu a primit niciun răspuns.

Isaia a ieşit din mulţimea adunată în faţa Primăriei Sibiu şi i-a dat preşedintelui Iohannis un plic. ''V-am mai dat un memoriu în urmă cu un an şi nu s-a întâmplat nimic'', a spus acesta către Iohannis.

Şeful statului s-a îndreptat spre el, a luat plicul şi i-a dat asigurări că o să vadă despre ce este vorba.

Citește și: VIDEO - INCIDENT la sosirea Presedintelui IOHANNIS la Primaria Sibiu

Faur Isaia este cel care în 2000, trecând de cordoanele oamenilor de ordine, a ajuns în preajma fostului preşedinte
Emil Constantinescu, aruncându-i acestuia cerneală pe faţă.

În 2001, el i-a dat o scrisoare preşedintelui României de la acea dată, Ion Iliescu, cu ocazia vizitei pe care acesta a efectuat-o în judeţul Arad. Isaia i-a cerut atunci lui Iliescu şi o audienţă la Palatul Cotroceni.

În 2007, el a fost oprit, pe Dealul Patriarhiei, de jandarmi şi poliţişti în timp ce încerca să intre în perimetrul rezervat demnitarilor şi să se apropie de preşedintele de la acea dată, Traian Băsescu. Faur Isaia a explicat că voia să-i transmită lui Băsescu mai multe scrisori cu sesizări. AGERPRES

×
Subiecte în articol: faur isaia