x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Am hotărât ca PSD să convoace o sesiune extraordinară pentru eliminarea pensiilor speciale

Ciolacu: Am hotărât ca PSD să convoace o sesiune extraordinară pentru eliminarea pensiilor speciale

14 Ian 2020   •   16:22
Ciolacu: Am hotărât ca PSD să convoace o sesiune extraordinară pentru eliminarea pensiilor speciale

PSD a hotărât să convoace o sesiune parlamentară extraordinară, pentru eliminarea pensiilor speciale, în ultima săptămână din luna ianuarie, a anunţat preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu.

"Astăzi am hotărât ca PSD să convoace o sesiune extraordinară pentru eliminarea pensiilor speciale, în ultima săptămână din luna ianuarie, şi credem cu certitudine că din acest moment nu mai există un motiv din partea Guvernului PNL să nu pună în aplicare legea promovată de PSD şi promulgată astăzi de preşedintele României de dublare a alocaţiilor copiilor", a declarat Ciolacu, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, care s-a desfăşurat la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare se va afla proiectul de lege pentru eliminarea pensiilor speciale care a fost dezbătut în luna decembrie în comisiile de specialitate din Camera Deputaţilor.

"Vom excepta pensiile de serviciu ale militarilor, pe care este exclus să le considerăm pensii speciale", a menţionat Ciolacu.

www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu