x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Am stabilit depunerea sesizării pe conflictul juridic de natură constituţională privind desemnarea premierului

Ciolacu: Am stabilit depunerea sesizării pe conflictul juridic de natură constituţională privind desemnarea premierului

10 Feb 2020   •   17:22
Ciolacu: Am stabilit depunerea sesizării pe conflictul juridic de natură constituţională privind desemnarea premierului
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

Preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului vor depune la CCR o sesizare pe conflictul juridic de natură constituţională privind desemnarea premierului, a anunţat, luni, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, lider interimar al PSD.

"Am avut o şedinţă prelungită cu colegii din teritoriu, ne-am făcut strategia pentru această mascaradă cu propunerea prim-ministrului desemnat, prim-ministrul demis, nici noi nu ştim bine cum să ne adresăm domnului Orban în acest moment. Am stabilit depunerea sesizării de către preşedintele Camerei Deputaţilor şi preşedintele Senatului pe conflictul juridic de natură constituţională. Vom aştepta răspunsul Curţii, chiar dacă nu stopează demersul. Nu este pentru prima oară când Guvernul Orban vine cu anumite invenţii. Măcar suntem datori românilor ca aceste lucruri să nu se mai întâmple în viitor", a declarat Ciolacu, la finalul Comitetului Executiv al PSD, care a avut loc la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că a răsfoit puţin programul de guvernare "al Guvernului pe care nu îl va vota nimeni". 

www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu