x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu atacă programul de relansare al PNL: „Un plagiat, amatorism și hoție!”

Ciolacu atacă programul de relansare al PNL: „Un plagiat, amatorism și hoție!”

01 Iul 2020   •   22:22
Ciolacu atacă programul de relansare al PNL: „Un plagiat, amatorism și hoție!”

Marcel Ciolacu vine cu o reacție dură după programul de relansare al economiei prezentat astăzi de PNL. Liderul social-democrat susține că acesta este un proiect mai vechi al PSD, care nu mai este realist în momentul de față.

„Este un program de cumpărat voturi. În primul rând, suntem primul stat european care lansează un program de guvernare, într-o plină criză economică, la restaurant. Toate statele europene au venit cu aceste programe economice în instituțiile guvernamentale sau în Parlament. Nu e posibil așa ceva.

Să vii să lansezi programul economic al țării în plină criză economică la terasă. Din punctul meu de vedere, sunt trei concluzii clare: este un plagiat, amatorism și hoție.

Este programul PSD din 2016. Un sfert e deja implementat, există. Când PSD a făcut acest program aveam anumite venituri la bugetul statului. Aceste venituri nu mai există, el nu e adaptat cerințelor actuale. Se bazează pe bani europeni fără să spună nimic concret cum vor atrage aceste fonduri.

Un sfert din program reprezintă tunurile pe care le pregătește guvernarea. După tunurile de achiziții acum avem un miliard de lei pentru firmele de asigurări. În continure, se plătește clientela politică. Niciun Guvern nu și-a permis așa ceva”, a spus Marcel Ciolacu, în exclusivitate, pentru Antena3.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu