x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Avem suficienţi parlamentari cât să treacă propunerea ca prim-ministru să fie Remus Pricopie

Ciolacu: Avem suficienţi parlamentari cât să treacă propunerea ca prim-ministru să fie Remus Pricopie

06 Feb 2020   •   12:46
Ciolacu: Avem suficienţi parlamentari cât să treacă propunerea ca prim-ministru să fie Remus Pricopie

PSD şi Pro România au, în prezent, "suficiente" voturi pentru a trece în Parlament un Guvern condus de Remus Pricopie, a declarat, joi, preşedintele interimar al social-democraţilor, la sediul central al partidului, înainte de a merge la consultările de la Palatul Cotroceni.


El a precizat că va fi însoţit la discuţiile cu şeful statului de Mihai Weber, Claudiu Manda, Paul Stănescu şi Titus Corlăţean.

"Doamna Gabriela Firea a pus priorităţile administrative ale Capitalei înaintea priorităţilor politice şi o felicit pentru acest lucru, conduce comandamentul de iarnă în acest moment. Mandatul nostru este foarte clar, avem o propunere de prim-ministru în persoana domnului Remus Pricopie. Suntem două forţe politice care susţinem aceeaşi propunere, cu alte cuvinte am conturat cea mai mare majoritate parlamentară în acest moment. Avem suficienţi parlamentari cât să treacă propunerea ca prim-ministru să fie Remus Pricopie", a susţinut Ciolacu.

Liderul PSD a adăugat că nu îi va prezenta preşedintelui Klaus Iohannis lista cu semnăturile parlamentarilor care îl susţin pe Pricopie.

www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu