x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Guvernul deschide sălile de jocuri de noroc pentru că un consilier al lui Orban are afaceri

Ciolacu: Guvernul deschide sălile de jocuri de noroc pentru că un consilier al lui Orban are afaceri

12 Iun 2020   •   21:14
Ciolacu: Guvernul deschide sălile de jocuri de noroc pentru că un consilier al lui Orban are afaceri
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un atac, vineri, la premierul Ludovic Orban, spunând că decizia deschiderii sălilor de noroc după data de 15 iunie s-a luat pentru că „unul din consilierii personali ai lui Ludovic Orban are afaceri cu păcănele”.

Ciolacu a declarat, vineri seara, la Antena 3, că are informații „categorice” cum că unul dintre consilierii personali ai lui Ludovic Orban are afaceri în zona jocurilor de noroc și astfel s-a luat decizia deschiderii acestor locații.

„Astăzi (vineri – n.r.) au anunțat că se deschid sălile de jocuri de noroc. Vă spun eu realitatea: unul din consilierii personali ai lui Ludovic Orban are afaceri cu păcănele. Este o informație categorică, nu doar sigură. Cred că toate problemele s-ar rezolva dacă domnul prim-ministru și ar lua un consilier și medic, să explice totuși fenomenul și câți oameni au murit, pentru că nu au avut acces în această perioadă la medicamente și la spitalizare. Dacă chiar mai lua și un consilier preot, unde să mai ceară iertare câteodată, sunt ferm convins că s-ar deschide și spitalele, și bisericile”, a declarat Marcel Ciolacu.

Președintele interimar PSD a mers mai departe și a afirmat că „dacă ar fi avut un consilier de la Horeca, ar fi deschis și restaurantele”.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu