x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: PNL a sacrificat domenii-cheie din economie ca să susțină industria păcănelelor

Ciolacu: PNL a sacrificat domenii-cheie din economie ca să susțină industria păcănelelor

14 Iun 2020   •   17:35
Ciolacu: PNL a sacrificat domenii-cheie din economie ca să susțină industria păcănelelor

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, acuză PNL că a sacrificat domenii-cheie din economie ca să susţină industria păcănelelor, el acuzând autoritățile că nu a făcut nimic pentru relansarea economiei, protejându-și doar afacerile proprii.

„Nimic pentru relansarea economiei, totul pentru păcănele ! Așa arată adevărata viziune liberală despre guvernare: nu contează interesul ţării, ci afacerile lor ! N-au fost de acord cu deschiderea spitalelor pentru bolnavi ! Sau a bisericilor ! N-au fost de acord ca hotelurile să-şi poată redeschide o parte a restaurantelor pentru turiştii cazaţi! DAR au redeschis săli de jocuri şi cazinouri ! PNL a sacrificat domenii-cheie din economie ca să susţină industria păcănelelor. Că doar de aceea şi-a luat Orban consilier din zona afacerilor cu pariuri”, a scris pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Președintele PSD este de părere că actualul Executiv „joacă țara la păcănele”.

„De fapt, asta fac cu ţara - o joacă la păcănele. Au vrut să vândă rapid cele mai profitabile companii de stat, Hidroelectrica, Romgaz, sau CEC, dar PSD a reuşit să blocheze prin lege tunul dorit de Cîţu. Cum să laşi un iresponsabil să dea clienţilor politici- pe tavă ! - firme cu un profit cumulat de aproape 1 miliard de dolari în 2018 ? Nu era doar împotriva interesului economic naţional, ci şi contrar curentului european. Germania a blocat prin lege orice preluare externă, iar Franţa a obţinut acordul Uniunii Europene pentru a naţionaliza la nevoie corporaţii strategice. I-am oprit pe cartoforii Orban şi Cîţu să joace la poker profitul ţării. Oricum PNL s-a îndestulat în pandemie cât pentru zece vieţi! Ajunge!”, a adăugat Ciolacu.

Mediafax

×