x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu spune că PSD nu va vota o prelungire a stării de alertă în forma ultimelor 30 de zile

Ciolacu spune că PSD nu va vota o prelungire a stării de alertă în forma ultimelor 30 de zile

11 Iun 2020   •   15:36
Ciolacu spune că PSD nu va vota o prelungire a stării de alertă în forma ultimelor 30 de zile
Sursa foto: Lucian Alecu

Marcel Ciolacu, a declarat că ”este exclus ca PSD să voteze o prelungire a stării de alertă în forma ultimelor 30 de zile” și a afirmat că social-democrații cer redeschiderea spitalelor pentru boli cronice și stoparea procedurii de achiziții publice fără licitație.

 

”Este exclus ca PSD să voteze o prelungire a stării de alertă în forma ultimelor 30 de zile. Mai exact, colegii mei au venit cu câteva propuneri clare către guvern, respectiv când vor veni cu cererea de încuviințare a stării de alertă să cuprindă redeschiderea spitalelor pentru boli cronice, redeschiderea spitalelor suport Covid care nu au avut pacienți în ultimele 30 de zile, exclus continuarea procedurii de achiziții publice fără licitație sau angajări prin derogare de la lege. În schimb, considerăm pentru încă o perioadă limitată obligativitatea purtării de măști în spații inchise, cu respectarea limitării persoanelor pentru evenimente și distanțarea socială”, a declarat Marcel Ciolacu, după ședința conducerii partidului.

Guvernul va aproba, în ședința de joi seara, hotărârea pentru prelungirea stării de alertă.

Mediafax

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu