x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cioloş acuză PSD că face un joc murdar în Parlament: Anticipate, singura soluţie pentru a evita distrugerea ţării

Cioloş acuză PSD că face un joc murdar în Parlament: Anticipate, singura soluţie pentru a evita distrugerea ţării

18 Dec 2019   •   14:20
Cioloş acuză PSD că face un joc murdar în Parlament: Anticipate, singura soluţie pentru a evita distrugerea ţării
Sursa foto: Lucian Alecu

Liderul PLUS, europarlamentarul Dacian Cioloş, a reafirmat miercuri că alegerile anticipate sunt singura soluţie pentru a evita distrugerea ţării, în contextul în care sunt votate în Parlament de către PSD "propuneri dintre cele mai populiste doar cu scopul de a băga beţe în roate Guvernului PNL".

"Tot jocul murdar pe care PSD îl face în Parlament arată clar că alegerile parlamentare anticipate sunt singura soluţie pentru a evita distrugerea ţării. Fără să le pese de consecinţe, parlamentarii PSD votează propuneri dintre cele mai populiste doar cu scopul de a băga beţe în roate Guvernului PNL. Scăderea TVA de la 19 la 16 la sută, dublarea alocaţiilor pentru copii, eliminarea pensiilor speciale pentru magistraţi şi angajaţii din justiţie fără a regândi aşezarea pe baze noi şi solide a întregului sistem de pensii sunt măsuri care pot da bine în ochii electoratului, dar care aruncă în aer bugetul ţării şi pot bloca pe termen lung justiţia. Dacă ar fi fost bani pentru măsurile acestea, ne întrebăm de ce ele nu au fost adoptate din 2016 şi până acum de guvernele PSD", a scris Dacian Cioloş pe Facebook.

Fostul premier şi-a exprimat speranţa ca preşedintele şi prim-ministrul "să înţeleagă că singura soluţie pentru salvarea României sunt alegerile anticipate".

"Este grav ce încearcă să facă acum partidul lui Dragnea, Dăncilă şi Ciolacu, punând în joc soarta ţării doar pentru a lovi în adversarii politici. Sperăm ca, măcar în ceasul al doisprezecelea, preşedintele Iohannis şi liderii PNL, în frunte cu premierul Orban, să înţeleagă că singura soluţie pentru salvarea României sunt alegerile anticipate şi să înceapă rapid demersurile pentru declanşarea acestora", spune Cioloş. AGERPRES

×
Subiecte în articol: dacian ciolos