x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cioloș îi cheamă pe Orban și pe Ciolacu la o dezbatere despre banii de la UE

Cioloș îi cheamă pe Orban și pe Ciolacu la o dezbatere despre banii de la UE

01 Iun 2020   •   12:04
Cioloș îi cheamă pe Orban și pe Ciolacu la o dezbatere despre banii de la UE

Eurroparlamentarul Dacian Cioloș, președintele PLUS, îi cheamă pe Ludovic Orban și pe Marcel Ciolacu la o dezbatere televizată despre cum vor fi folosiți banii de la UE, afirmând că ”discuția despre scrumiere și chefuri poate să mai aștepte”.

”Miracol la PSD. Cuprins de un acces brusc de demnitate și bună-cuviință, Marcel Ciolacu, pentru cine nu știe președinte al PSD, cere demisia Guvernului pentru că prim-ministrul a fumat în Palatul Victoria. Ceea ce face PSD acum se cheamă, în limbaj simplu, ipocrizie. Domnul Ciolacu putea să dea dovadă de demnitate și să ceară o demisie și atunci când biroul președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, se transformase în fumoar. Nu a făcut-o. A mai avut două astfel de ocazii când Sorin Grindeanu și Mihai Tudose, prim-miniștri PSD, fumau pe rupte în Palatul Victoria. A ratat și aceste ocazii. Așa cum a ratat toate ocaziile de a demisiona sau de a se împotrivi liderilor PSD când puneau România pe butuci. Dar ipocrizia te salvează întotdeauna din a vedea ridicolul și lipsa de bun-simț din propria ogradă. Așa că, profitând de această pauză de o țigară de la guvernarea țării, cred că e momentul potrivit să-i provoc atât pe domnul Ciolacu, cât și pe domnul Orban la o discuție serioasă despre ce au de gând să facă cu o șansă imensă pe care Uniunea Europeană a anunțat-o pentru România”, a scris pe Facebook Dacian Cioloș.

El îi întreabă pe cei doi politicieni, printre altele, ce programe au gândit pentru dezvoltarea țării cu cele peste 70 de miliarde de euro care ar putea intra în România în următorii ani, care sunt investițiile publice prioritare și cum se pot face autostrăzile cât mai rapid folosind acești bani.

”Dacă au curaj și înțeleg subiectul, îi provoc să ne vedem săptămâna viitoare la orice oră, în orice studio de televiziune sau radio, să vorbim despre viitorul țării în acest context. Discuția despre scrumiere și chefuri poate să mai aștepte”, conchide fostul premietr Dacian Cioloș.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: dacian ciolos