x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dacian Cioloş: O să votez pe cineva în care am încredere că va duce mai departe ce am făcut bun

Dacian Cioloş: O să votez pe cineva în care am încredere că va duce mai departe ce am făcut bun

17 Sep 2016   •   16:10
Dacian Cioloş: O să votez pe cineva în care am încredere că va duce mai departe ce am făcut bun
Sursa foto: Foto: Stelua Popescu

Premierul Dacian Cioloş susţine că va vota la alegerile parlamentare pe cineva în care are încredere că va continua lucrurile bune făcute, dar va veni şi cu idei noi.

"Cred că e important să facem atât cât putem acum, în prezent, şi să ne gândim la cum pot fi lucrurile mai bune în viitor. Orice acţiune bună din prezent generează aşteptări mai mari de la viitor. Asta e natura umană optimistă şi creatoare. O să merg şi eu la alegeri şi o să votez pe cineva în care am încredere că va duce mai departe ce am făcut bun şi că va veni cu noi idei bune. Fatalitatea nu e o realitate, e doar un punct de vedere. Şi eu unul nu privesc lucrurile din acest punct de vedere", a scris, sâmbătă, Cioloş pe Facebook.

Premierul a răspuns astfel unui comentariu pe reţeaua de socializare în care i se reproşa că nu candidează la alegerile parlamentare şi că proiectele pe care le propune nu vor mai însemna nimic în 2017.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: dacian ciolos alegeri parlamentare