x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Claudia Ţapardel (europarlamentar PSD): Fac apel la calm şi unitate în interiorul PSD

Claudia Ţapardel (europarlamentar PSD): Fac apel la calm şi unitate în interiorul PSD

21 Sep 2018   •   11:36
Claudia Ţapardel (europarlamentar PSD): Fac apel la calm şi unitate în interiorul PSD

Europarlamentarul PSD Claudia Ţapardel a făcut un apel la calm şi unitate în interiorul PSD şi a arătat că este "esenţial" ca în şedinţa Comitetului Executiv Naţional să se găsească "soluţiile optime pentru a stinge cât mai repede conflictul" din partid. 

Într-un comunicat de presă, Ţapardel subliniază că PSD trebuie să fie unit, în condiţiile în care se apropie momentul preluării de către ţara noastră a Preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene, cât şi alegerile europarlamentare şi prezidenţiale. 

"Nu este momentul unui conflict în interiorul partidului, mai ales că ne aflăm în preajma preluării de către România a Preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene, dar şi în apropierea alegerilor europarlamentare şi a celor prezidenţiale. Există un risc major ca de acest conflict intern să beneficieze adversarii politici, care au tot interesul să ne slăbească şi să preia guvernarea", a declarat europarlamentarul PSD Claudia Ţapardel, citată în comunicat. 

Claudia Ţapardel consideră că prin efort comun orice conflict poate fi rezolvat în interiorul partidului, astfel încât să existe un climat de stabilitate atât la guvernare, cât şi în PSD. 

"Cred în unitatea şi în efortul comun de a rezolva orice conflict în interiorul partidului. Sunt un membru foarte vechi al acestui partid, cu peste 17 ani de activitate în slujba PSD. Cred cu fermitate că partidul trebuie să ofere românilor un climat de stabilitate atât la guvernare, cât şi în interiorul PSD", a afirmat Claudia Ţapardel. 

Europarlamentarul social-democrat consideră că PSD trebuie să rămână unit şi să pună în aplicare măsurile din programul de guvernare. 

"Fac apel la calm şi unitate în interiorul PSD. Este esenţial ca în şedinţa Comitetului Executiv Naţional să se găsească soluţiile optime pentru a stinge cât mai repede conflictul. România are nevoie de continuitate cu PSD la guvernare. Românii au nevoie de stabilitate şi încetarea disputelor politice, care pot afecta tot ceea ce s-a făcut bine până acum", a conchis europarlamentarul Claudia Ţapardel. 

Comitetul Executiv Naţional (CExN) al Partidului Social Democrat se reuneşte vineri în şedinţă la Palatul Parlamentului, tema centrală de discuţie prefigurată fiind demersul public asumat de mai mulţi lideri ai formaţiunii printr-o scrisoare deschisă în cuprinsul căreia se cere demisia lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi de şef al Camerei Deputaţilor şi asigurarea interimatului la şefia partidului de către premierul Viorica Dăncilă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Claudia Ţapardel