x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Clubul Roman de Presa este consternat de absenta exprimarii oricaror regrete publice din partea premierului

Clubul Roman de Presa este consternat de absenta exprimarii oricaror regrete publice din partea premierului

09 Iun 2009   •   00:00



Clubul Roman de Presa considera ca premierul Emil Boc nu are nicio justificare pentru limbajul incalificabil folosit fata de jurnalistul Victor Ciutacu, redactor-sef al cotidianului Jurnalul National.

Clubul Roman de Presa constata ca Emil Boc, premierul Guvernului si presedinte al unuia dintre partidele coalitiei politice la putere s-a situat, prin atitudinea fata de jurnalistul Victor Ciutacu, in afara standardelor de conduita si a responsabilitatilor pe care le impun,  intr-o tara europeana civilizata, democratica, pozitia publica pe care o ocupa.

Clubul Roman de Presa este consternat de absenta exprimarii oricaror regrete publice din partea premierului si presedintelui de partid, Emil Boc.

Clubul Roman de Presa  condamna atitudinea nefireasca a premierului si liderului politic Emil Boc si cere partidului pe care il conduce sa se dezica de asemenea manifestari.

Consiliul de Onoare al Clubului Roman de Presa

×
Subiecte în articol: politic roman presa romăn presă clubul roman