x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică CNA trimite o scrisoare ANAF-ului în legătura cu situaţia televiziunilor din Antena Group

CNA trimite o scrisoare ANAF-ului în legătura cu situaţia televiziunilor din Antena Group

18 Feb 2016   •   12:29
CNA trimite o scrisoare ANAF-ului în legătura cu situaţia televiziunilor din Antena Group
Sursa foto: Oana Pavelescu

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) va trimite joi Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) o scrisoare în care îşi va exprima preocuparea, ca organism de reglementare, în ceea ce priveşte situaţia în care se află Antena Group.

Documentul va fi redactat şi supus votului CNA până la sfârşitul şedinţei, au decis membrii acestui for.

În urma unei discuţii cu membrii CNA, reprezentanţii SC Antena TV Group SA Bucureşti au solicitat Consiliului "să comunice ANAF nevoia unei clarificări în legătură cu această situaţie".

"Consiliul Naţional al Audiovizualului are şi această misiune de protecţie a instituţiilor media. Sigur, nu ne vom pune sub autoritatea dumneavoastră pentru a scăpa de vreo decizie legală sau hotărâre judecătorească. Ceea ce vă solicităm însă ar fi un demers din partea CNA pentru clarificarea procedurilor demarate de această instituţie, care periclitează în mod administrativ şi fără nicio legătură cu elementele de avizare licenţele acestor cinci posturi. Noi nu am comis nimic care să impieteze asupra funcţionării corecte în baza avizelor furnizate de CNA fiecăruia dintre aceste cinci posturi de televiziune. Ceea ce ameninţă acum licenţele şi emisia acestor cinci instituţii de presă este o decizie exterioară", a spus Adrian Ursu, director editorial al Intact Media Group.

La şedinţă au mai fost prezenţi Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena Group, Mihai Gâdea, directorul general al postului de televiziune Antena 3, şi realizatorul Mircea Badea. AGERPRES

×
Subiecte în articol: antena group cna anaf