x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică CNSAS - Seniorii PUR cer sa-si vada dosarele

CNSAS - Seniorii PUR cer sa-si vada dosarele

27 Aug 2004   •   00:00

Seniorii Partidului Umanist din Romania, membri in Biroul Politic si lideri ai departamentelor profesionale ale partidului, au cerut CNSAS accesul la dosare, in cazul in care acestea exista.

DANA PICIU

Printre ei s-au aflat Irinel Popescu, liderul Departamentului Relatii Internationale, vicepresedintele PUR Daniela Popa, Gratiela Iordache, liderul Departamentului de Aparare a Intereselor Actionarilor Minoritari, doctorul Luiza Spiru, Codrut Seres, candidatul PUR la Presedintie, Radu Danut, liderul Departamentului de Legislatie a muncii si Protectie sociala, Gheorghe Gheorghe, liderul Departamentul de Cercetare Mecanica Fina.

PROTEST. Seniorii umanisti continua actiunea inceputa saptamana trecuta de colegii lor mai tineri, considerandu-se insultati de unele declaratii publice prin care PUR a fost numit "partid de securisti". "Eu am venit in PUR dintr-o zona unde majoritatea suferise de pe urma fostei Securitati, iar acest lucru consider ca ne plaseaza in afara oricaror suspiciuni. Chiar si asa, cererea dosarelor noastre este un lucru benefic inaintea campaniei electorale", a declarat doctorul Irinel Popescu. "Aceste insulte au legatura cu o campanie electorala murdara, careia noi nu vrem sa ne alaturam. Partidul Umanist este creditat acum cu peste 5% din voturile romanilor si intrarea in Parlament a PUR ii sperie pe unii politicieni, care isi folosesc marionetele pentru a ne ataca", a declarat Gratiela Iordache.

×
Subiecte în articol: politic