x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Codrin Ștefănescu îl vrea pe Eugen Teodorovici la șefia PSD

Codrin Ștefănescu îl vrea pe Eugen Teodorovici la șefia PSD

19 Iun 2020   •   12:40
Codrin Ștefănescu îl vrea pe Eugen Teodorovici la șefia PSD
Sursa foto: Lucian Alecu

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD în mandatul de președinte al lui Liviu Dragnea, a anunțat pe cine susține pentru a fi ales în funcția de președinte al partidului. „Eu te susțin, Eugen Orlando Teodorovici”, a spus Ștefănescu.

 

„Sper sā devinā noul președinte al PSD! Sper sā-și facā o echipā de oameni curajosi și hotārâti! (...) Eu te susțin, Eugen Orlando Teodorovici! Și sper cā mulți îmi vor urma exemplul începând de azi”, a scris pe Facebook Codrin Ștefănescu.

El a mai afirmat că Teodorovici ar trebui să-și facă o echipă „fārā academii secrete, fārā blaturi, fārā ordine primite de la adversari”.

„Și cred cā este datoria tuturor membrilor PSD sā-și recupereze partidul! Sper ca acest mesaj sā fie bine înțeles de către parlamentarii, președintii de organizații, primarii și activiștii PSD! Pentru cā datorām acest lucru tuturor celor care ne-au votat și au încredere în noi”, a adăugat fostul secretar general al PSD.

PSD este condus, interimar, de Marcel Ciolacu, urmând ca în perioada următoare să fie organizat un congres pentru alegerea noii conduceri.

Ciolacu a anunțat că va candida pentru funcția de președinte la alegerile interne.

Mediafax

×
Subiecte în articol: codrin Ştefănescu psd eugen teodorovici