x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Coincidenţe stranii în cazul Tăriceanu

Coincidenţe stranii în cazul Tăriceanu

09 Noi 2018   •   09:03
Coincidenţe stranii în cazul Tăriceanu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a catalogat ieri drept o coincidenţă stranie faptul că solicitarea DNA privind începerea urmăririi penale a preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a venit cu o zi înaintea congresului ALDE european de la Madrid  şi în siajul perioadei în care PNL intenţionează să depună o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. 

În opinia sa, cererea DNA ar avea rolul de a-i influenţa pe Tăriceanu şi ALDE pentru a susţine moţiunea de cenzură a liberalilor. Liderul PSD a mai spus că are rezerve faţă de demersul DNA şi a refuzat să mai facă alte comentarii. De asemenea, el a spus că solicitarea DNA va urma paşii procedurali şi nu poate să spună cum vor vota senatorii PSD în acest caz. 

Liderul PSD a lansat şi un atac dur  împotriva preşedintelui Iohannis pe care l-a etichetat “preşedintele fake”, un infractor cocoţat în fruntea statului. El a reamintit dosarele deschise şi apoi clasate pe numele lui Iohannis şi a avertizat că s-ar putea să apară un procuror curajos care să le scoată din sertar. Dragnea a mai spus că Iohannis e un “preşedinte întors cu cheiţa, tonomatul sistemului paralel”.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea