x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Colaborare PD-PLD - Alianta, in deriva

Colaborare PD-PLD - Alianta, in deriva

de Dana Piciu    |    28 Dec 2006   •   00:00
Colaborare PD-PLD  -  Alianta, in deriva

Platformistii vor sustine in Parlament proiectele PD, iar cele doua formatiuni vor colabora la restructurarea Guvernului si in procesul de descentralizare.

Platformistii vor sustine in Parlament proiectele PD, iar cele doua formatiuni vor colabora la restructurarea Guvernului si in procesul de descentralizare. Acest lucru s-a hotarat ieri la intalnirea dintre liderii celor doua formatiuni. "Nu vom bate la poarta PSD, nu vom bate la poarta PRM, pentru a cauta sprijin politic, pentru a duce mai departe programul guvernamental si promisiunile din campanie, ci vom discuta cu partenerii nostri de la Platforma", a spus presedintele PD Emil Boc.

Theodor Stolojan a precizat ca platformistii sunt gata sa colaboreze si cu membrii PNL, insa acestia "nu trebuie confundati cu actuala conducere a partidului, care s-a indepartat de valorile liberale". De cealalta parte, senatorul liberal Paul Pacuraru considera ca asocierea dintre PD si Platforma poate slabi Alianta. Pentru liberali, un deznodamant nefericit al acestei colaborari ar fi scoaterea PNL din Alianta. Aceasta ar putea fi provocata de numirea, la restructurarea Guvernului, de catre PD, a unui platformist intr-o functie de ministru.

×
Subiecte în articol: politic