x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Componența Grupului de Comunicare Strategică a fost devoalată. Entitatea, controlată de Marcel Vela

Componența Grupului de Comunicare Strategică a fost devoalată. Entitatea, controlată de Marcel Vela

de Ion Alexandru    |    02 Iul 2020   •   09:12
Componența Grupului de Comunicare Strategică a fost devoalată. Entitatea, controlată de Marcel Vela

Social-democratul Radu Cristescu a publicat, pe contul său de socializare, mai multe documente care dezvăluie componența celebrului Grup de Comunicare Strategică, entitatea care comunică informațiile cu privvire la evoluția epidemiei de coronavirus. Persoanele sunt coordonate direct de ministrul de Interne, Marcel Vela (FOTO).

“Pe 27 februarie, președintele Klaus Iohannis iese și ne spune ca de fapt acest COVID 19 este o simplă răceala și nu trebuie să ne facem probleme. Exact în ziua în care apărea primul caz în România. Pe 15 martie se instituie starea de urgență. Dar, surpriză, Grupul de Comunicare Strategică se înființează pe 3 martie, prin dispoziția 524, semnată de Raed Arafat. Vreți să știți și cine sunt membrii acestui Grup de Comunicare Strategică, care este secret până acum? Ei sunt: domnul Andi Manciu, consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului României, și doamna Sorina Coșbuc, consilier al ministrului Vela, fost reporter Realitatea TV și fosta realizatoare a emisiunii lui Rareș Bogdan. În biroul ei de la MAI, doamna Coșbuc este << ajutată >> de domnul comisar Drăgoi Iulian (din Teleorman, umblă vorba acoperit DGIPI), fost ziarist, și de comisarul Cuțurescu Adrian, fost jandarm”, scrie Radu Cristescu.

Acesta adaugă că persoanele în cauză sunt “cei care dau cifrele alarmante care de multe ori se bat cap în cap și nu corespund cu datele transmise de specialiști. Toate acestea cu acordul lui Vela și girul lui Orban”. 

×
Subiecte în articol: Radu Cristescu