x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Concluzie PSD - Sechelariu, vinovat de propriul esec

Concluzie PSD - Sechelariu, vinovat de propriul esec

23 Iun 2004   •   00:00

Infrangerea suferita de Dumitru Sechelariu in cursa pentru Primaria Bacaului a fost determinata de faptul ca acesta nu si-a facut campanie electorala.

Concluzia apartine vicepresedintelui PSD, Viorel Hrebenciuc, cel care conduce organizatia din Bacau a partidului de guvernamant. "In toate sondajele de opinie, domnul Sechelariu era cotat intre 72% si 85%. In ultimul sondaj, din 20 mai, el avea 74%. In timp ce la Constanta Radu Mazare si-a facut campanie zi de zi, Sechelariu a mizat pe faptul ca bacauanii vor vedea realizarile sale si il vor vota. A fost o greseala. Toata lumea stie ca Coca Cola e cea mai buna bautura din lume si, cu toate acestea, isi face campanie in fiecare zi", a spus Hrebenciuc. El crede ca pierderea Primariei din Bacau a fost doar un accident, pentru ca, per ansamblu, PSD a castigat toate orasele din judet, mai putin Comanesti.

De aceea, Hrebenciuc nu se considera responsabil si a precizat ca nu va demisiona din functia de presedinte al PSD Bacau. Referitor la amenintarea cu dosare a unor lideri ai PSD de catre Sechelariu, Hrebenciuc considera ca a fost vorba de "o declaratie data intr-un moment emotional". El a negat ca PSD il va sustine pe Sechelariu pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Bacau, in detrimentul lui Drasos Benea. (Silviu Sergiu)

×
Subiecte în articol: politic psd